Over ons


Prof airco is een dynamische bedrijf dat gespecialiseerd is in adviseren, installeren, repareren en onderhouden van airconditioning systemen. Prof airco levert, installeert en onderhoudt airco’s voor particulieren en bedrijven. Bij prof airco wordt gewerkt met de best verkrijgbare machines en materialen. Airco’s van Mitsubishi, LG en Daikin zijn volgens prof airco de juiste machines om mee te werken. Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerde, opgeleide professionals met ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dit geldt niet alleen voor onze service, maar ook voor de producten zelf. Daarom werken wij uitsluitend met merkfabrikanten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op gebied van airco’s / airconditioning , verwarming, luchtbehandeling en luchtgordijnen bij zowel particulieren als bij bedrijven.

Wij staan garant voor een perfecte, schone en precieze uitvoering van de installatie volgens de installatie-eisen F-gassen verordening van de Europese Unie. De installatie begint bij ons in de planning en ontwerp van airco’s / airconditioning en eindigt met het onderhoud.

Merken waarmee wij samen werken:


Bel nu
voor een afpraak
: +31 6 24 14 33 37
Mail nu
voor een afspraak
: info@profairco.nl